13.06.2024.

Potpisan sporazum sa JP "Vodovod" d.o.o. Bihać 

Potpisan sporazum sa JP

Predstavnici NK "Jedinstvo" Bihać (Hasan Semanić, predsjednik i Asim Hodžić, sekretar) su posjetili sjedište Vodovoda gdje su, zajedno s predstavnicima JP "Vodovod" d.o.o. Bihać (direktor Mirsad Hadžihasanović, Izvršni direktor za zajedničke poslove Aljoša Bobić i Rukovodilac službe za odnose sa korisnicima Alma Demirović), formalizirali dogovor o izmirenju dugovanja koja su se nakupila tokom proteklih nekoliko godina. 

Sporazum, vrijedan 30.000 KM, predviđa otplatu duga u mjesečnim ratama od 1.000 KM, što pokazuje odgovoran i predan pristup Nogometnog kluba Jedinstvo prema rješavanju svojih obaveza. Ovaj dogovor ne samo da osigurava stabilnost za obje strane, već i jača međusobnu suradnju koja traje već desetljećima.

JP "Vodovod" d.o.o. Bihać je ovom prilikom uručena zahvalnica za neizmjernu podršku koju kontinuirano pružaju NK Jedinstvu, posebno kroz održavanje stadiona. Ova gesta zahvalnosti ističe dugogodišnju suradnju i doprinos Vodovoda razvoju sporta u Bihaću.

Dogovorena je i daljnja suradnja, što najavljuje svijetlu budućnost za oba subjekta. Ovaj sporazum je dokaz koliko zajednički trud i razumijevanje mogu pridonijeti boljoj zajednici. Riječ je o izuzetnom primjeru partnerskog odnosa i odgovornosti !